AcasăMONDENPepe, acuzat de PLAGIAT: De unde s-a inspirat cand a compus piesa...

Pepe, acuzat de PLAGIAT: De unde s-a inspirat cand a compus piesa „O femeie cat o suta”!

Scrisa in timpul casniciei cu Oana Zavoranu, si lansata la scurt dupa divortul de ea, piesa „O femeie cat o suta” a avut un real succes in randul fanilor, melodia strangand aproape trei milioane de vizualizari pe Youtube.

Spre dezamagirea admiratorilor, insa, unii dintre ei si-au dat seama ca hit-ul lui Pepe este plagiat. Considerata una dintre cele mai bune melodii ale lui Pepe, piesa „O femeie cat o suta” este copia fidela a melodiei „El nino de tus Ojos” („copilul din ochii tai”, n.r.), cantata de artista Rosario Flores.

Linia melodica seamana atat de mult incat fanilor le-a fost imposibil sa nu sesizeze acest lucru. „Rosario flores – el nino de tus ojos ? =)) sau doar mi se pare?”, „Bravo Pepe! Rosario Flores parca nu mai suna la fel de bine acum”, „Frumoasa interpretare, insa prefer originalul si anume El nino de tus ojos, interpretata de Rosario Flores… e 100% identica”, au remarcat admiratorii lui Pepe.

[youtube]pb3UmTElu04[/youtube]

Piesa „El nino de tus Ojos” a lui Rosario Flores a fost inclusa pe albumul „Contigo Me Voy”, lansat in 2006, cu mult timp inainte ca Pepe sa se apuce de scris versurile pentru piesa „O femeie cat o suta”.

[youtube]TQSgifbJcvs[/youtube]

Intr-un interviu acordat in 2012, cand a si lansat piesa de altfel, Pepe spunea ca „O femeie cat o suta” nu a fost compusa pentru Oana Zavoranu – asa cum s-a speculat -, subliniind ca textul a fost scris de el, in 2010, cand relatia cu fosta lui sotie era una foarte buna. „Textul a fost scris acum doi ani de zile, cand imi era bine cu Oana Zavoranu, deci nu ea a fost muza acestei piese. Scenariul videoclipului te poate duce cu gandul la asta, pentru ca intru in casa si nu mai gasesc mobila, dar aici nu depun pangere”, spunea Pepe la vremea respectiva.

author avatar
Alina Costache