AcasăMONDENPaula Seling: "Sunt foarte multi care ne lucreaza la psihic"! Ce spune...

Paula Seling: „Sunt foarte multi care ne lucreaza la psihic”! Ce spune despre participarea la Eurovision!

Desi a castigat Selectia Nationala Eurovision, urmand ca, impreuna cu Ovi, sa ne reprezinte la finala de la Copenhaga, Paula Seling s-a aratat complet dezamagita de reactia celor care au comentat dur participarea lor la concurs.

Paula Seling si Ovi au castigat etapa nationala la Eurovision 2014, interpretand melodia „Miracle”. Astfel, in ciuda faptului ca Mirela Boureanu Vaida a primit cele mai multe voturi din partea publicului, peste 7.000, cei doi finalisti au fost preferati de juriul format din Madalin Voicu, Alexandra Cepraga, Nico, Bobby Stoica si Nancy Brande.

Din pacate, insa, pentru artistii care ne vor reprezenta la finala Eurovision 2014, de la Copenhaga, unele reactii, la auzul rezultatului final, au fost extrem de dure, dezamagindu-i atat pe Ovi, cat si pe Paula Seling. „Am citit ziarele si din pacate sunt foarte multi care ne lucreaza la psihic, chiar in dimineata asta am auzit niste vorbe care nu mi-au placut. Asta e treaba, mergem inainte. Eu cred foarte tare in piesa, mi se pare ca este foarte grea si ne solicita”, a declarat Paula la Antena 1.

author avatar
Alina Costache