AcasăMONDENPaula Seling, despre participarea la Eurovision: " Atat eu, cat si Ovi...

Paula Seling, despre participarea la Eurovision: ” Atat eu, cat si Ovi si echipa noastra credem in potentialul piesei”

Dupa ce in 2010 au reusit performanta de a obtine locul trei in finala Eurovision de la Oslo, cu piesa „Playing with fire”, Paula Seling si Ovi au decis ca in acest sa isi incerce din nou norocul, dar cu „Miracle”, un single care spera sa le aduca cel putin aceleasi satisfactii.

La patru ani de la participarea la Eurovision, Ovi a reusit sa o convinga pe Paula Seling sa participe in aceeasi formula la editia din acest an a concursului european de muzica. Indragita cantareata nu a stat prea mult pe ganduri inainte de a da un raspuns afirmativ.

„Nu mi-am propus sa revin la Eurovision, de fapt a fost o decizie de moment. Ovi mi-a trimis piesa «Miracle», scrisa intr-o  tabara de creatie si mi s-a parut o piesa excelenta. Mi-a spus ca a fost gandita special pentru noi doi si pentru Eurovision. Am acceptat imediat, pentru ca atat eu, cat si Ovi si echipa noastra credem in potentialul piesei”, a declarat Paula Seling pentru spynews.ro.

Cantareata se arata foarte optimista, fiind convinsa ca piesa are toate ingredientele, astfel incat sa stranga destule voturi la finala nationala. „«Miracle» este o piesa ce are sclipirea pe care o cautam.  Este o mixtura potrivita intre originalitate si sound actual, fresh. Piesa are mister, profunzime, contraste – sensibilitate dar si forta, are „duelul” vocal si pianistic pe care l-am cuprins si in «Playing with fire», dar de data aceasta exploram alte valente ale vocilor noastre”, a mai precizat artista.

author avatar
Alina Costache