Cauta

Paula Seling a dat chiX Factor

Cea de-a saptea gala live X Factor Romania, care a avut loc duminica seara, a adus cu sine o premiera mondiala in istoria competitiei: unul dintre concurentii intrati la duel nu si-a putut canta melodia.

Diana Hetea si Irina Florea, bucurie si drama pe un metru patrat

Irina Florea, concurenta „antrenata” de Mihai Morar, a intrat la duel cu Diana Hetea, componenta a echipei Adrian Sana. Ultima, insa, nu si-a putut canta melodia de salvare din cauza unor probleme medicale, asta in timp ce Irina Florea a facut-o, si chiar foarte bine.

Irina Florea este consolata de Mihai Morar

La momentul deciziei, neutra precum Elvetia in acest „razboi”, Paula Seling a criticat hotararea Dianei de a lasa imaginile (din emisiunile anterioare) sa o salveze, dupa care a rugat-o pe concurenta sa ia cateva masuri, tocmai pentru a se convinge ca aceasta merita sa ramana la X Factor. Hetea s-a conformat, „din respect pentru Paula Seling”, a cantat ceva a cappella, iar Seling a votat pentru cea care ramasese fara glas. Sentinta data de Seling a starnit hohote de plans din partea Irinei Florea, o criza de nervi din partea lui Mihai Morar si un ditamai scandalul pe Facebook, pentru fanii acestui show.

Paula, injurata de fani

Paula Seling si-a dezamagit profund fanii dupa ce a decis eliminarea Irinei

Decizia Paulei Seling de a o elimina pe Irina Florea i-a enervat la culme pe fanii „gradinitei lui Mihai Morar”. Nemultumiti de nedreptatea care i s-a facut fetei de 16 ani, „ultrasii” au intrat pe pagina de Facebook a Paulei si au improscat-o pe jurata cu injurii. Cateva dintre comentariile postate au „desfiintat-o” pe Seling, injuraturile fiind greu de reprodus. Multi cred ca Paula Seling a fost sfatuita din regie sa voteze in favoarea veteranei Diana Hetea, existand astfel suspiciuni cum ca spectacolul Antenei 1 este aranjat. Iata cateva dintre mesajele primite de Paula Seling la scurt timp dupa consumarea galei de duminica:

Alina Luiza: Din momentul asta, esti o FLEGMA intre ochi pentru mine!

Marius Lazar: Pleaca acasa pentru ceea ce ai facut in seara asta! Nu stii sa jurizezi! Ia-l si pe Adi (n.r. Adi Sana) cu tine, sunteti praf amandoi!

Morariu Laura: Parerea mea este ca din cauza acestui show, X Factor, vei pierde multi fani!!! Pacat ca ai ajuns si tu sa fi ghidata de niste omuleti care iti soptesc in casca.

Andra Mihu: Show-ul asta a devenit o gluma. Una foarte proasta! V-ati batut joc de regulile jocului, de concurenti si, nu in ultimul rand, de public.

Mino Dora: Paula m-ai dezamagit! Cum sa o lasi pe Diana Hetea in concurs??? Este o tipa falsa!

Andra Mihu: Si Sanziana Buruiana ar fi facut ar alegere corecta! Degeaba cunosti muzica daca jurizezi mai prost ca un afon!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version