Cauta

Patronul „Le Gaga” isi trage club de fite la Miami

„Ars” de Primaria Capitalei la inceputul saptamanii trecute, cand clubul lui din Herastrau a fost demolat, Joshua Castellano a plecat in Statele Unite sa dea lovitura.

Joshua si Antonia

Dupa ce Cristi Borcea si-a tras restaurant la Miami, si fostul patron de la „Le Gaga” ii urmeaza exemplul, extinzandu-si afacerile peste Ocean. Joshua Castellano a inchiriat locul, pe care se afla un fost cinematograf, si a demarat, in urma cu cateva luni, contructia unui club gen Bamboo. „National“ a aflat ca lucrarile sunt 95 la suta finalizate si ca luna viitoare, cel mai probabil, localul isi va deschide portile. Investitia se ridica, potrivit surselor, la aproximativ 2 milioane de dolari.

„Ce treaba aveti voi cu afacerea mea?”

Joshua Castellano vrea un Bamboo de Miami

Joshua Castellano spera ca „Bamboo Miami” sa aiba succes, macar pentru a-si amortiza, intr-un timp cat mai scurt, cheltuielile. Italianul mizeaza pe ajutorul creatorului de moda Catalin Boteazu – bun prieten si asociat -, dar si pe Cristi Borcea, deja „lansat” la Miami cu un restaurant cochet. Contactat telefonic de „National“, Joshua Castellano a parut destul de iritat de subiect, nedorind sa vorbeasca despre investitia facuta la Miami, mai ales dupa ce „Le Gaga” s-a dus pe apa sambetei. „

S-a ales praful de "Le Gaga", dupa ce utilajele si-au facut treaba

Ce treaba aveti voi cu afacerea mea? Ce va intereseaza?! O sa aflati mai multe la sfarsitul lunii noiembrie“, a spus Castellano, crezandu-se, pesemne, la el in Castellammare. E foarte posibil ca inaugurarea Bamboo-ului de Miami sa aiba loc in preajma sarbatorii Thanksgiving Day, celebrata de americani, in a patra joie din noiembrie.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version