AcasăMONDENPanică la reședința lui Ben Affleck, înainte de petrecerea de nuntă! A...

Panică la reședința lui Ben Affleck, înainte de petrecerea de nuntă! A fost chemată ambulanța de urgență

jennifer lopezPanică la reședința lui Ben Affleck, înainte de petrecerea de nuntă! A fost chemată ambulanța de urgență

Imagini exclusive obținute de Daily Mail îi arată pe Jennifer Lopez și Ben Affleck sosind la spital, vineri după-amiază, înainte de nunta celor doi care are loc în acest weekend.

Se pare că mama actorului, Christopher Anne Boldt, a căzut de pe un ponton și s-a rănit la un picior.

Mama actorului a căzut de pe ponton

O ambulanță a fost văzută părăsind proprietatea lui Ben Affleck din Georgia vineri, 19 august, cu doar câteva ore înainte de celebrarea nunții sale de trei zile cu Jennifer Lopez.

În fotografiile obținute de Daily Mail, cuplul a fost pozat în afara spitalului. Affleck a putut fi văzut fumând o țigară în afara clădirii. Lopez s-a alăturat logodnicului ei la spital. Mama lui Affleck a fost și ea fotografiată ieșind din spital într-un scaun cu rotile.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nunta de 3 zile şi 3 nopţi

Pregătirile de nuntă sunt în toi în casa lui Ben Affleck din Georgia. Actorul şi Jennifer Lopez se căsătoresc în weekend pentru a doua oară, după ceremonia de luna trecută din Las Vegas. Cei doi plănuiesc să îşi celebreze dragostea trei zile şi trei nopţi.

Vineri seară mirii au avut o cină intimă, în familie, iar ceremonia de sâmbătă va avea loc în prezenţa prietenilor şi a familiei. Cuplul își va încheia petrecerea cu ”un grătar și un picnic”, duminică.

Jennifer Lopez și Ben Affleck vor continua să-și sărbătorească dragostea cu o nuntă o extravagantă de de trei zile şi trei nopţi, după nunta lor improvizată din luna iulie din Las Vegas.

author avatar
Andreea Vlad
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger