AcasăMONDENPanică la Antena 1. Vulpița și Viorel, infectați cu coronavirus. Declarațiile Mirelei...

Panică la Antena 1. Vulpița și Viorel, infectați cu coronavirus. Declarațiile Mirelei Vaida

Nu a trecut mult timp de când panica a pus stăpânire pe angajații postului Antena1, în contextul pandemiei de coronavirus.

În urmă cu câteva săptămâni, Marcel Pavel alături de Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea și Alina Pușcaș au fost testati pozitiv pentru SARS-CoV-2.

Acum, emisiunea Acces Direct a nu s-a mai putut ține din cauză că soții Stegaru au fost, de asemenea, testați pozitiv. Joi, Antena1 a difuzat o înregistrare mai veche.

Ce se întâmplă cu emisiunea

Starea de sănătate și problemele cu care se confruntă Vulpița, au creat o adevărată panică în televiziune. Inclusiv șoferii și cameramanii sunt speriați, pentru că cei mai mulți dintre ei au intrat în contact direct cu ea.

Mai multe vedete și angajați ai Antenei 1 au simptome de COVID-19, după ce, se pare că, au intrat în contact direct cu Vulpița.

Veronica Stegaru, alias  Vulpița a fost plecată timp de o săptămână acasă, în județul Vaslui, și de acolo s-a întors cu o mașină a trustului. Șoferul care a adus-o se simte și el destul de rău.

Mirela Vaida a vorbit despre acest subiect la Observator

Echipa emisiunii Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. Dată fiind situația, a fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție în platou și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți ai celor doi invitați.

„La ora 16:30, după ultima ședință de redacție, eu eram deja îmbrăcată, machiată, urma să mă cablez. În acel moment, au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am făcut. Veronica s-a întors de la Blăgești și a zis că are ceva probleme cu bila. Acuzând că nu se simte foarte bine… Noi avem o echipă medicală care în fiecare zi ne ia temperatura, toată lumea poartă mască, regulile sunt păstrate cu sfințenie. Când ea a acuzat stări de rău, ne-am gândit că cel mai bine să facem acest test. Dacă i l-am făcut ei, i l-am făcut și soțului. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă”, a explicat Mirela Vaida.

„Astăzi am primit confirmarea că sunt pozitivi la acest virus. Decizia a fost *Stop! Toată lumea care a intrat în contact, acasă. Am chemat firmă care să facă dezinfecție. DSP a intervenit, am făcut o listă. Toți vor fi testați. Deși eu n-am intrat în contact direct cu ei, ne vedem doar la emisiune, nu ne îmbrățisăm, nu ne pupăm, ne vedem doar în platou, am fost și eu acum și am făcut testul rapid. A ieșit negativ. Acum aștept PCR”, a mai spus prezentatoarea Acces Direct.

„În afară de Veronica care a spus că are această stare de rău, dar nu alte simptome, soțul ei nu are alte simptome, nimeni din redacție nu are simptome”, a încheiat Mirela Vaida.

La puțin timp după ce în presă s-a scris că Vulpița, soțul ei Viorel, dar și alți membri ai echipei emisiunii Acces Direct au simptomele specifice coronavirusului, postul Antena 1 a dat un comunicat prin care confirmă cazurile, fără însă să precizeze nume.

Mesajul televiziunii

„Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, a transmis Antena 1 într-un comunicat, potrivit dcnews.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu