AcasăMONDENOreste a renuntat sa-l mai atace pe Mircea Badea: "Ma bucur foarte...

Oreste a renuntat sa-l mai atace pe Mircea Badea: „Ma bucur foarte mult pentru el!”

Dupa ce s-au atacat in nenumarate randuri prin intermediul presei si al internetului, vestea ca Mircea Badea va fi in curand tatic l-a facut pe Oreste sa revina la sentimente mai bune si chiar sa se bucure pentru fostul lui coleg.

„Dincolo de diferendele noastre de opinie, de ceea ce ne desparte la nivel de filosofie politica si sociala, eu ma bucur foarte mult pentru Mircea Badea. In viata fiecarui om, aparitia unui copil e un prilej de reflectie profunda cu privire la viitorul tarii in care va creste acest copil. Un plus de maturitate si intelepciune, venite odata cu nasterea unui copil, nu strica nimanui.

Daca el se va schimba, nu pot sti decat Dumnezeu si subiectul in cauza. Eu nu pot sa declar decat ca ma bucur foarte mult si ca ii urez ca venirea acestui copil sa-i aduca maturitate, intelepciune si multa bucurie, si poate cu ocazia asta sa reflectam cu totii mai profund asupra viitorului”, a spus Oreste Teodorescu pentru ring.

Carmen Bruma a confirmat, miercuri seara, ca in vara anului viitoar ea si Mircea Badea vor deveni parinti, dupa 12 ani de relatie, in ciuda faptului ca, spun ei, deocamdata nu vor sa devina oficial sot si sotie.

author avatar
Alina Costache