Cauta

Olivia Steer, cu nostalgie despre friptura

Adepta a regimului raw vegan, vedeta Acasa TV viseaza cu ochii deschisi la preparatele mamei facute de sarbatorile de iarna.

Olivia dezvaluie retete raw

„Mama era si este o mare gospodina. Noi, in Ardeal, suntem influentati de bucataria ungureasca, extrem de savuroasa, friptura se face in tava cu vin alb, stropita din belsug, impanata cu usturoi si cu tot felul de ierburi. Cred ca folosea mult dafin, cred ca si rozmarin, facea mici lacasuri in friptura in care indesa usturoi si sorici, lucruri pe care nu le-as mai manca astazi. Toata casa mirosea a cozonaci. Cozonacii mamei au iesit intotdeauna minunati, pufosi, cei cu mac erau preferatii mei. Erau vremuri foarte frumoase, imi aduc aminte cu mare drag de ele”, a spus Olivia Steer, care de cativa ani a ales sa manance raw vegan.

Olivia Steer a vorbit despre copilarie si despre bucataria sarbatorilor in cadrul ultimei editii din acest an a emisiunii sale, „Doamne de poveste”.

Ultimele stiri

  • „Nu am mai putut suporta”. Fața întunecată a turismului în Grecia
  • Cea mai bună strategie a Ucrainei: raidurile îndrăznețe pe teritoriul Rusiei
  • Gargara reformei profunde se reduce la un singur punct. Vânzarea companiilor de stat
  • Activele rusești nu pot fi confiscate. Eșecul Franței
  • Banii din programul Electric Up pentru firmele românești au ajuns la multinaționale
  • Pariurile riscante ale lui Trump
  • Piața internă auto s-a prăbușit. Scăderi fără precedent ale vânzărilor
  • Consecințele tarifelor americane. Europa, pivotul comerțului global?
  • Intervenţie a jandarmilor după ce doi bărbaţi şi o femeie s-au luat la bătaie, pe o stradă din Ploieşti
  • Orientul Mijlociu: noua eră de instabilitate
  • Exit mobile version