AcasăMONDENOana Zăvoranu se simte trădată! Vedeta şi-ar putea pierde casa din cauza...

Oana Zăvoranu se simte trădată! Vedeta şi-ar putea pierde casa din cauza unei datorii „simbolice”

Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu a anunțat că se confruntă cu probleme grave. Bruneta a mărturisit și că a fost trădată de cei în care a avut cea mai mare încredere.

După o perioadă de tăcere, actrița a reacționat și a făcut primele declarații. Pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a anunțat că se confruntă cu probleme grave și că a fost trădată de prietenii săi.

Îşi pierde casa din cauza a 5.200 euro?

Vedeta ar putea rămâne fără apartamentul în care locuiește în prezent. Casa Oanei va fi scoasă la licitație, din cauza unei datorii pe care aceasta ar avea-o.

Suma datorată de Oana Zăvoranu ar fi 5.200 de euro, dar și 6.046,86 de lei cheltuieli de judecată. Ar urma să existe o licitație, organizată de biroul executorului judecătoresc, la jumătatea lunii februarie.

Zăvo zice că n-a murit

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”… sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu-i ai.

Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris bruneta pe InstaStory.

author avatar
Andrei Ștefan