AcasăMONDENOana Zavoranu, cu ochii in lacrimi: “Stiti de ce il iubeam eu...

Oana Zavoranu, cu ochii in lacrimi: “Stiti de ce il iubeam eu pe Pepe?”

La trei ani de la divortul de Pepe, Oana Zavoranu a dezvaluit, izbucnind in plans, care este motivul pentru care l-a iubit atat de mult pe Pepe, asta dupa ce anterior a marturisit ca ii este dor sa isi stranga fostul sot in brate.

Momente emotionante la Star Magazin. Intr-o interventie telefonica, Oana Zavoranu a inceput sa planga in hohote in timp ce i-a facut declaratii de iubire surprinzatoare mamei ei. Miscata de vorbele brunetei, Marioara Zavoranu a inceput, la randul ei, sa lacrimeze.

Oana a vrut sa lamureasca de ce a facut o serie de declaratii surprinzatoare la adresa fostului ei sot, insa i-a fost foarte greu sa faca fata emotiilor puternice. Printre lacrimi, Zavoranu i-a marturisit mamei ei ca este fiinta pe care o iubeste cel mai mult, si a spus ca ii este foarte dor de tatal ei care s-a stins din viata.

“Stiti de ce il iubeam eu pe Pepe? Folosea acelasi parfum cu care se dadea si tatal meu. Atunci cand ma lua in brate, simteam ca sunt protejata de parintele meu. Imi este foarte dor de tatal meu. Daca el mai traia, mama mea ar fi fost o femeie respectata. Nimeni nu i-ar fi vorbit vreodata urat”, a spus Oana Zavoranu la Antena Stars.

author avatar
Alina Costache