AcasăMONDENOana Roman, topita de gestul tatalui copilului sau: "Probabil cea mai frumoasa..."...

Oana Roman, topita de gestul tatalui copilului sau: „Probabil cea mai frumoasa…” (VIDEO)

Oana si iubitul ei, Marius, au primit cu entuziasm propunerea de a dansa in scop caritabil, pentru a ajuta un copil. Momentul pregatit de ei, la „Dansez pentru tine”, a fost apreciat de telespectatorii fideli ai emisiunii prezentate de Stefan Banica si Iulia Vantur. Insa pentru fiica cea mica a fostului premier, seara de vineri a fost cu atat mai speciala, cu cat a trait un sentiment aparte. Si asta gratie tatalui bebelusului pe care il poarta in pantece.

Ce anume a impresionat-o, vedeti in instantaneul pe care Oana l-a urcat pe contul ei de Facebook, pentru ca toata lumea sa inteleaga de ce o considera atat de speciala. E vorba de o poza care susrpinde exact momentul de la finalul dansului lor, cand Marius a ales sa-si sprijine capul de burtica Oanei, imbratisand-o atat pe ea, cat si pe bebelusul aflat in pantecele fostei vedete Kanal D. „Probabil cea mai frumoasa fotografie din viata mea…..!”, suna descrierea emotionanta pe care Oana a dat-o imaginii cu adevarat impresionante.

Vineri seara, ajutati de coregraful Lilian, alaturi de care au repetat inaintea editiei cu numarul cinci a concursului, viitoarea mamica si iubitul ei au dansat un vals lent. Alegerea a fost una fireasca, stiut fiind faptul ca Oana, insarcinata in sase luni, nu a putut face prea mult efort. Au ales sa intre in ring si sa danseze pe ritmul celebrei melodii „Where The Wild Roses Grow”, interpretata de Nick Cave si Kylie Minogue. Iar juriul a fost impresionat de cum s-au descurcat.

VEZI VIDEO AICI.