AcasăMONDENOana Roman, aproape de DEPRESIE din cauza facturii la curent: "Niște nemernici”

Oana Roman, aproape de DEPRESIE din cauza facturii la curent: „Niște nemernici”

Oana Roman, în conflict cu sora ei, Catinca: „Mama mi-a rupt inima”. De la ce a pornit totul

Oana Roman este şi ea afectată de scumpirile din energie. Vedeta s-a plâns de valoarea ridicată a facturii la „lumină”. Fiica lui Petre Roman este extrem de supărată pentru modul în care i se calculează facturile.

”Își bat joc. Eu trimit index lunar. Nu calculează la timp”, este una dintre plângerile femeii.

Acuză că e „furată can codru”

Fosta prezentatoare TV este convinsă că suma de pe factură nu reflectă consmumul ei real.

Emit factura apoi o anulează și mi dau zero apoi luna următoare pun de 3 ori suma. Fură ca în codru și fac ce vor ei. Niște nemernici.

Mi-au trimis acum 2 luni o factura de o suma apoi au anulat-o, apoi luna asta a venit pe 2 luni, suma de 3 ori și tot așa. E începutul sfârșitului dacă nu se trezește nimeni”, declarat Oana Roman pentru EVZ.

Dorian Popa, 8500 lei la curent

Dorian Popa s-a trezit cu o factură uriașă la energie. Artistul a primit o factură de 8.500 de lei. Dorian a ținut să împărtășească și cu fanii lui cele întâmplate. Mai mult decât atât a „condimentat” situația cu puțin umor.

Deși câștigă lunar peste medie, Dorian Popa este chibzuit și nu aruncă banii în vânt. Ultima factură emisă pentru consumul de curent l-a lăsat paf. Cu toate astea, vedeta și-a păstrat umorul, comentând ironic în cadrul unui InstaStory: „Am știut eu de ce nu am mers în concediu”.

author avatar
Andrei Ștefan