AcasăMONDENOana Roman, aproape de DEPRESIE din cauza facturii la curent: "Niște nemernici”

Oana Roman, aproape de DEPRESIE din cauza facturii la curent: „Niște nemernici”

Oana Roman, în conflict cu sora ei, Catinca: „Mama mi-a rupt inima”. De la ce a pornit totul

Oana Roman este şi ea afectată de scumpirile din energie. Vedeta s-a plâns de valoarea ridicată a facturii la „lumină”. Fiica lui Petre Roman este extrem de supărată pentru modul în care i se calculează facturile.

”Își bat joc. Eu trimit index lunar. Nu calculează la timp”, este una dintre plângerile femeii.

Acuză că e „furată can codru”

Fosta prezentatoare TV este convinsă că suma de pe factură nu reflectă consmumul ei real.

Emit factura apoi o anulează și mi dau zero apoi luna următoare pun de 3 ori suma. Fură ca în codru și fac ce vor ei. Niște nemernici.

Mi-au trimis acum 2 luni o factura de o suma apoi au anulat-o, apoi luna asta a venit pe 2 luni, suma de 3 ori și tot așa. E începutul sfârșitului dacă nu se trezește nimeni”, declarat Oana Roman pentru EVZ.

Dorian Popa, 8500 lei la curent

Dorian Popa s-a trezit cu o factură uriașă la energie. Artistul a primit o factură de 8.500 de lei. Dorian a ținut să împărtășească și cu fanii lui cele întâmplate. Mai mult decât atât a „condimentat” situația cu puțin umor.

Deși câștigă lunar peste medie, Dorian Popa este chibzuit și nu aruncă banii în vânt. Ultima factură emisă pentru consumul de curent l-a lăsat paf. Cu toate astea, vedeta și-a păstrat umorul, comentând ironic în cadrul unui InstaStory: „Am știut eu de ce nu am mers în concediu”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.702 afisari

11 COMENTARII

    • Eram in Delta detasat pe salupa care plimba noii ”democrati”. Bah si vine Oaana cu gasca numai ca pe salupa erau si altii. UJnul din gasca adversa l-a cotonogit pe iubitul Oanei ia Oana a inceput sa urle :””sa vina garzile!””
      Am ras si am mers sa-mi iau o cafea dupa ce i-am ars u n sut in c u r. Intrebati-o!

  1. Eu sunt abonat la EoN si pana acum sunt foarte multumit de ei ,trimit indexul lunar si platesc fix ce-am consumat in luna respectiva
    Sa caute si ea alt furnizor

    • Nu stii cat ai de umblat si cate nu ti se cere si cat risti. De ex eu vroiam la Rds ca era la jumate fac acte si imi era lene apoi am avut niste necazuri, apoi vine urgia energo si zic ma duc si eu sa schimb furnizorul si acum au mai scump curent pe piata. Deci daca ma schimbam atunci regretam acum…

    • Taticul a luat un comision cand a cumparat SH-urile de la Airbus cam 100.000 dolari. La vremea aia erau foste legi comuniste si nu mergea cu furatul. O mai fi luat ceva maruntis.

  2. Pe cine interesează „experiențele” și „trăirile” baraglandinei ăsteia obeze și defazate? Unul din cele mai bine păzite secrete ale societății noastre contorsionate este cum o neica-nimeni, cu aspect de pahiderm, apare periodic la știri, ca să spună nimic. Revoltător!

  3. Pai Dorian Dorian are vila cat vine la vila cu piscina daca noi platim din 3 cifre.Iti vine din 4. Si Oana la fel cred ca sta la casa cu maica. Deci vor fi probleme la cei cu case ca nu ai cum sa incalzesti si sa luminezi o vila altfel decat pt cat ai platit sa construiesti. Oare cat va vine controlul tevilor de gaz ca si aia e o alta teroare revarsata de stupidul politic asupra poporului roman si nu au facut pe din 3 stat provider beneficiar. .platim doar noi un control iluzoriu. Nu se vorbeste de teroarea asta.

  4. Solutie,mars la intepare.Tocmai a fost scoasa pe piata a 357-a doza.Nai da-ti chilotii jos ca pe maini nu mai ai loc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger