AcasăMONDENOana Lis, dorita de un indragit cantaret! Cine este barbatul care a...

Oana Lis, dorita de un indragit cantaret! Cine este barbatul care a pus ochii pe blonda!

Cu sotul grav bolnav, Oana Lis a primit o oferta greu de refuzat, din partea unui cunoscut cantaret. Sotia fostului edil al Capitalei se gandeste serios daca sa accepte sau nu propunerea facuta de amicul ei.

Oana Lis ar putea face primul pas in cariera muzicala, pentru ca un foarte bun prieten de-ai ei i-a facut o oferta de nerefuzat, in ciuda faptului ca sotul blondei nu se simte deloc bine. Gazi Demirel i-a propus vedetei un duet, iar ea, desi trece prin clipe grele alaturi de jumatatea sa, nu a zis nu, dar a amanat proiectul muzical din cauza problemelor de sanatate ale lui Viorel.

Artistul turc stabilit de ani buni in Romania, isi doreste sa inregistreze o piesa impreuna cu sotia lui Viorel Lis si spera sa dea lovitua  pe piata muzicala din Romania, cu aceasta colaborare inedita. Cu toate ca a marturisit ca este incantata de ideea lui Gazi, Oana a precizat ca din cauza problemelor de sanatate pe care le are sotul ei, Viorel Lis, nu poate deocamdata sa se gandeasca la aceasta propunere tentanta, fiind nevoita sa amane proiectul pentru anul viitor.

“Gazi e un om extraordinar. Mi-a propus un duet. Eu vreau, este o provocare pentru mine, dar simt ca nu este momentul, nu ma simt in stare sa ma duc sa inregistrez, pentru ca Viorel nu se simte bine”, a declarat Oana Lis, citeaza libertatea.ro.

author avatar
Alina Costache