AcasăMONDENOana Lis, diagnosticată cu cancer! Soția lui Viorel Lis s-a operat în...

Oana Lis, diagnosticată cu cancer! Soția lui Viorel Lis s-a operat în mare secret / Cum se simte

Oana LisOana Lis, diagnosticată cu cancer! Soția lui Viorel Lis s-a operat în mare secret / Cum se simte

Oana Lis suferă de cancer de piele la 44 de ani. Soția lui Viorel Lis a dezvăluit că a suferit deja o operație.

Deși nu avea simptome, Oana Lis a decis în urmă cu mai bine de o lună de zile să își facă o serie de analize, știind că perioada stresantă prin care a trecut i-ar fi putut afecta organismul, scrie protv.ro. A ajuns chiar și la dermatolog.

Oana Lis, operată de cancer de piele

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, a spus Oana Lis.

De mai bine de doi ani de zile, Oana Lis observase că are o pată pe corp, însă nu i-a acordat mare importanță, încerca să o trateze cu diferite creme. Pata s-a mărit între timp și abia atunci a decis să se ducă la spital, unde medicii au consultat-o și au decis că e nevoie de o operație.

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

Ea a transmis un mesaj oamenilor, pe care îi îndeamnă să meargă regulat la medic. „Haideți să mergem la medic! Eu 90% dintre analize mi le-am făcut gratis. Cât avem bani de anumite lucruri, sănătatea trebuie să fie importantă. Mai ales când ai grijă de altcineva, uiți să ai grijă de tine”, a încheiat Oana Lis.

author avatar
Andreea Vlad
761 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger