AcasăMONDENOamenii s-au călcat pe picioare, la Călăraşi, ca să mănânce shaorma gratis...

Oamenii s-au călcat pe picioare, la Călăraşi, ca să mănânce shaorma gratis de la Dorian Popa

Sute de persoane, în special adolescenți, s-au adunat la shaormeria deschisă de Dorian Popa la Călăraşi. Dorian Popa, unul dintre partenerii afacerii, a fost prezent la deschiderea fast-food-ului, unde s-a mâncat gratis.

A fost nevoie de prezența agenților de pază pentru a ține în frâu mulțimea.

S-au îmbulzit ca să mănânce gratis

Pentru că s-a deschis un nou restaurant, Dorian și-a anunțat fanii cu câteva zile în urmă că toți cei care vin la restaurant în primele ore de la inaugurare o să primească o shaorma gratis.

Sute de persoane au luat cu asalt fast-food-ul pentru a încerca preparatul atât de lăudat.

„Superbă primirea, nu vreau să sune arogant, dar îmi doream și mă așteptam, pentru că nu ne dezicem de același lucru la fiecare deschidere, shorma gratis pentru toată lumea.

Toți cei de aici să muncească și să creadă în visul lor”, a transmis cântărețul, entuziasmat că atâția oameni au mers să-l vadă la deschiderea șaormeriei.

author avatar
Andrei Ștefan
3.538 afisari

28 COMENTARII

  1. Avem noua generatie pe care noi am crescut-o si educat-o si care vrem sa ne plateasca pensiile.Vai de capul nostru .

  2. Bai Dorian, ceva probleme pe acolo, bai jhonule, in Calarasi, zis si Civilizatia Romalesilor ? Ha ha ha 🙂 Vezi sa bagi si ceva faina de greierasi in shaormele alea de neam prost, ca oricum nu isi dau seama tefeleii tai ce anume mananca, ei fiind non-stop cu mekla in zmartfon !! Numai vezi sa nu ii si otravesti pe bune pe taranocii aia, sa nu te alerge purcelusii aia de lapte woke pe acolo, cine stie ce idei pot sa le vina 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri