AcasăMONDENO romanca din Fagaras uimeste Italia. Face posete-tablou!

O romanca din Fagaras uimeste Italia. Face posete-tablou!

Elena Vijoli a gasit o modalitate de a imbina moda si pictura

Elena Vijoli, o romanca nascuta la Fagaras, dar stabilita la Milano, revolutioneaza lumea modei. Tanara in varsta de 34 de ani creeaza posete-tablou sau picturi portabile, spuneti-le cum vreti.

Elena Vijoli a gasit o modalitate de a imbina moda si pictura

Elena Vijoli face parte din categoria romanilor despre care se vorbeste frumos in Italia, tara in care s-a stabilit in urma cu cativa ani. Originara din Fagaras si scolita la Brasov si Iasi, Elena a reusit sa faca senzatie in lumea modei cu ineditele sale posete-tablou sau picturi portabile ori de purtat, spuneti-le cum va place.

Posetele Elenei sunt rezistente la apa si soare

Daca va ganditi ca romanca nu face decat sa picteze niste genti, ei bine va inselati amarnic. Tehnica ei este alta. Mai exact, Elena isi realizeaza picturile pe o panza tratata special, pe care, mai apoi, o integreaza in poseta respectiva.

Cumparatoarea poate alege sa poarte gentuta sau sa o agate pe perete, asa cum ar face cu un tablou. “Filosofia din spatele picturilor portabile se bazeaza pe dorinta mea de a crea o punte intre arta, pictura si oamenii obisnuiti. Am observat mahnita ca, in anii din urma, suntem din ce in ce mai stresati, mai ocupati si nu mai avem timp sau dispozitie pentru lucrurile frumoase ale vietii, cum ar sa vizitam o expozitie, sa admiram un apus de soare sau chiar sa ne jucam cu proprii copii.

In contextul acesta, picturile portabile s-au nascut ca un manifest, ca un “tipat” care are scopul de a ne sensibiliza asupra anomaliilor vietii contemporane”, a explicat artista, ale carei creatii sunt toate unicat.

 

author avatar
Alina Creanga