AcasăMONDENO româncă a câștigat premiul Emmy. Cine este Bianca Boeroiu. Un serial...

O româncă a câștigat premiul Emmy. Cine este Bianca Boeroiu. Un serial de mare succes a consacrat-o

foto: mondonews.ro

Bianca Boeroiu, make-up artist, a câștigat un premiu Emmy pentru machajele realizate în serialul Wednesday. Bianca a ieșit triumfătoare la Creative Arts Emmy la categoria “Outstanding Contemporary Makeup”.

Românca este și artist vizual specializat în ceramică.

Premiată pentru serialul Wednesday

Bianca Boeroiu, make-up artist, a primit premiul Emmy pentru cel mai bun machiaj, alături de cele patru femei care au făcut machiajul actorilor din serialul lui Tim Burton.

În industria cinematografica românească este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști, fiind deja recompensată cu mai multe premii Gopo pentru munca ei. Bianca Boeroiu a lucrat în producții renumite precum „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Loverboy”, „Un pas în urma serafimilor”, „Funeralii Fericite” sau „Aferim”.

Românca a fost strălucitoare și la propriu, și la figurat atât pe covorul roșu, cât și pe scena Premiilor Emmy. Cea care a realizat look-ul de Hollywood al Biancăi Boeroiu a fost stilista Mădălina Drăgoi. Mădălina a avut grijă ca Bianca să arate ca un adevărat star la ceremonie.

Şi Ed Sheeran a luat un premiu Emmy

Ed Sheeran a câştigat primul Emmy, pentru melodia „A Beautiful Game” din „Ted Lasso”, la categoria muzică originală şi versuri. Cântăreţul şi compozitorul, care nu a fost prezent, se află acum la jumătatea drumului spre EGOT, după ce a câştigat anterior patru Grammy.

Amintim că sezonul 2023 al premiilor Emmy a fost amânat cu trei luni din cauza conflictelor de muncă de anul trecut de la Hollywood.

„Daisy Jones & the Six” de la Amazon Prime Video şi „The Marvelous Mrs. Maisel” au obţinut câte două premii. „Daisy Jones” s-a impus pentru costume de epocă.

Vorbind în culise, designerul de costume Denise Wingate a numit serialul „un cadou” şi a precizat că a crescut în Los Angeles în anii 1970, aşa că a cunoscut foarte bine lumea din serial.

Mă strecuram în cluburi cu un act de identitate fals de la o vârstă foarte fragedă. Aşa că am simţit că acesta este primul proiect căruia am ştiut că îi pot da autenticitate”, a spus ea.

author avatar
Andrei Ștefan
731 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger