Cauta

O dansatoare din Bamboo, consilier parlamentar pentru ca “stie limbi”!

Dupa ce a trecut printr-un casino, Ornella Borozan si-a inceput o cariera de dansatoare in Bamboo. Norocul ei, cineva a recomandat-o cui trebuie si pitipoanca s-a vazut consilier parlamentar. E drept, numai o zi.

Marius Manolache are sensibilitati la pitipoancele cu limbi

Cel care era cat pe ce sa devina binefacatorul Ornellei pe vecie a fost nimeni altul decat deputatul PSD Marius Manolache, cunoscut ca fiind si finul premierului Ponta. Probabil vazand cum isi toceste frumusetea sub ochii pofticiosi ai masculilor de Bamboo,  deputatul s-a milostivit de calitatile fetei si s-a gandit sa-i dea o sansa in viata. Si a inscaunat-o consilier parlamentar. Demoazela, apartinand tribului “nicio zi fara un selfie”, s-a gandit ca chelului ii trebuie neaparat o tichie de margaritar, asa ca a postat noua sa legitimatie, inclusiv cartonul cu acces liber in Casa Poporului, cu un comentariu de mare profunzime intelectuala: “Gata cu discutiile in trafic!”. Prostia nu a ramas nesesizata si presa s-a bulucit la usa lui Manolache. Intrebat daca aspectul ei fizic a avut o contributie la angajarea ei, deputatul a negat, dar a spus ca i s-a parut „placuta”. In plus, nu putea s-o discrimize, asa, pentru ca arata ca o bomba sexy: „Asta e discriminare. Trebuie sa avem sanse egale cu totii”. Asa e, cu totii salivam la savarine…

Ornella (si nu Orella) a avut o cariera politica scurta, dar intensa

Calitatea care l-a convins pe finul lui Ponta sa o ia sub aripa-i ocrotitoare a fost zdrobitor exprimata pentru presa: “Stia limbi!”. Mai precis doua, dar care o fi fost aceea de mare valoare parlamentaro-administrativa? N-am aflat si nici nu vom afla vreodata pentru ca Miss Piti a fost urgent data afara pentru ca, asa cum spune deputatul, „legitimatia de consilier si permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu (de obicei, doua «e» mai multe, asa ca baga «sunt»). Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru ca lucrezi pentru comunitate. N-a inteles si a plecat acasa”. Serios? Si doamna fina lui dom’ Ponta n-a avut niciun cuvant de zis?

Baiat de baiat

Marius Manolache este finul premierului Victor Ponta si vicepresedinte al PSD Ilfov. Manolache este urmarit penal de DNA , din octombrie 2013, in dosarul Realitatea Media, in care este acuzat de fals in acte. In acelasi dosar au mai fost pusi sub invinure Oana Mihaela Schwartzenberg – cumnata lui Elan Schwartzenberg, sindicalistul Liviu Luca si administratorul special al Realitatea Media, Florin Bercea, alaturi de alte patru societati comerciale.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version