AcasăMONDENO actrita de la Pro TV va deveni mamica! Cine e fericita!

O actrita de la Pro TV va deveni mamica! Cine e fericita!

Alexandra Timofte, actrita care face parte din echipa de la „Serviciul Roman de Comedie”,  este foarte fericita pentru ca va deveni mamica. Tanara vedeta este insarcinata in patru luni deja.

Alexandra se numara printre gravidutele norocoase intrucat nu se simte rau, chiar ea spunand ca nici nu simte ca ar fi insarcinata. „Nici nu simt ca sunt insarcinata. Nu am avut nici o stare de ameteala sau greata. Le doresc tuturor femeilor sa aiba o sarcina asa de usoara ca a mea”, a explicat actrita pentru protv.ro.

Deja stie sexul bebelusului, insa vrea sa mai astepte sa mearga si la urmatorul control. „In luna a 4-a, am 18 saptamani acum. Doctorul ne-a spus ce va fi, dar inca mai asteptam un pic sa mai vedem inca o data ce ni se va spune la urmatorul control”, a spus Alexandra pentru protv.ro.

Viitorii parinti sunt foarte fericiti si au ales deja numele copilului. „Aveam numele stabilite de dinainte sa stim ca vom deveni parinti, fie ca e baiat,fie ca e fetita. Chiar radeam cand am aflat ca sunt insarcinata deoarece cu putin timp in urma, in concediul de vara, vorbeam de cum ar fi sa fim parinti si cum ne-am numi copilul, cum l-am alinta si cum l-ar alinta bunicii”, a mai spus ea.

author avatar
Andra Nesu