AcasăMONDENNUNTĂ în familia lui Prigoană. Dan Bittman a făcut show la evenimentul-monden...

NUNTĂ în familia lui Prigoană. Dan Bittman a făcut show la evenimentul-monden al weekend-ului (VIDEO)

Fiul lui Silviu Prigoană, Silvius, a pășit în fața altarului alături de jumătatea sa, Georgiana. Petrecerea a avut loc la un hotel de lux din Capitală, iar de la eveniment nu a putut lipsi socrul mare.

Băiatul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit cu Georgiana după aproximativ doi ani de relație. Mirii au conturi pe rețelele de socializare, însă doar prietenii apropiați le pot vedea postările, inclusiv cele de la nuntă. Nu au apărut încă imagini cu ei, însă artiștii care au fost prezenți la eveniment i-au dat de gol.

Angela Rusu, urări pentru miri

Angela Rusu le-a făcut prima urări mirilor. Ea apare într-un video alături de Mihaela Prigoană, partenera lui Silviu Prigoană. „Casă de piatră și mult noroc, Silvius Prigoană și Georgiana. Aseară, alături de nașa noastră frumoasă, Mihaela Prigoană”, a scris ieri, pe Facebook, cântăreața.

Evenimentul a avut loc la un celebru hotel de 5 stele din Capitală. La eveniment au venit sute de oameni. Tinerii însurăței și-au ales ca nași un cuplu de medici stomatologi.

Silviu Prigoană are patru băieți. Honorius și Silvius, din primul mariaj și încă doi fii mai mici, din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu.

Cine este nora lui Silviu Prigoană?

Georgiana, soția lui Silvius Prigoană, s-a mutat din Austria în România, pentru a se stabili acasă, alături de spţul ei.

Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România. Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă”, povestea Silviu Prigoană în urmă cu ceva vreme.

author avatar
Andrei Ștefan
1.377 afisari

5 COMENTARII

  1. hopa,hopa,…iar a aparut hotul schiop,la cap. cate clase are,milogul excroc.
    avea o gagica,una,cam naspa. aia,nu avea 1 ochi. o chema ,zdrula nebuna.
    cum scapam de toti acesti cretini,
    ce valoare are murdaria de-a supre gurii mincinoase.
    BA,MUCAVA,CE NUNTA FACI,CU CINE,DE CE…DE UNDE AI BANII…
    NATARAULE NETERMINAT

    • SUGACIULE FRUSTRAT DE LABBAGIU , IN ROMANIA CINE-I SMECHER SE DESCURCA CINE NU , SUJE POOLA CA TINE SI ISI REFULEAZA FRUSTRAREA PE SITEURI DE MOOIST SUGACI SARANTOC
      HAI MARS IN PZDA MATII LA CERSIT

    • SUGI PULOCUL zeul isis din pilatelfia si niu-porc cu PRIGONITU SI HOTUL DE MACIUCI zdreanta muista matta inghite copii vii , si tu suji poola
      SUGACIULE FRUSTRAT DE LABBAGIU , IN ROMANIA CINE-I SMECHER SE DESCURCA CINE NU , SUJE POOLA CA TINE SI ISI REFULEAZA FRUSTRAREA PE SITEURI DE MOOIST SUGACI SARANTOC

  2. ANONIMATULE SISILITIC LA MECLA GAUNOASA FACUTA
    DE PAPITOIUL PRIGONITUL IN CELULA 666
    ESTI BULANGIUL CHIORULUI DE PUSCARIAS.
    BA,ANONIMULE SURPAT IN GHIVECI,SA MI-O FRECI.
    OARBA DUPA TINE SI NEAMUL TAU,JAVRA LIBERTINA.JILAVA CELULA 666

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger