AcasăMONDENNume greu din teatrul românesc, infectat cu Covid-19. Se află în categoria...

Nume greu din teatrul românesc, infectat cu Covid-19. Se află în categoria de risc

Horațiu Mălăele are Covid-19Horațiu Mălăele are Covid-19

Alertă pe scena teatrului românesc! Celebrul actor Horaţiu Mălăele a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Peste numai trei zile, Horaţiu Mălăele trebuia să meargă la Iaşi, la Gala Serilor Filmului Românesc. Cel mai probabil, deplasarea nu va mai avea loc. Actorul în vârstă de 68 de ani urma să fie omagiat, alături de prieteni din cinematografie, în cadrul Galei de deschidere a celei de-a unsprezecea ediţii a Serilor Filmului Românesc, transmite Adevărul.

Organizatorii Serilor Filmului Românesc anunţă faptul că invitatul special al ediţiei – Horațiu Mălăele – va veni la Iaşi în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19.

„Virusul nu alege – recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program. Biletele achiziţionate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.”, transmit organizatorii.

A susținut campania de informare împotriva pericolelor Covid-19

Horaţiu Mălăele nu se numără printre cei care ar ignora pericolul reprezentat de COVID-19, având în vedere că a susţinut o campanie de informare cu privire la riscurile reprezentate de pandemia de coronavirus.

Amintim că actorul Horaţiu Mălăele a susţinut campania de informare cu privire la riscurile pandemiei, numărăndu-se printre personalităţile care au apărut ţinând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”, alături de Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian.

author avatar
Andreea Vlad
312 afisari

3 COMENTARII

  1. Păi, atunci, să stea acasă, dacă tot a fost confirmat cu un virus care nu a fost izolat (arătați o dovadă) dar și în urma unui test care NU este menit pentru diagnosticare, conform – printre alții – a însuși creatorului său, biochimistul American Kary Mullis. Lucruri despre care voi, presa de kăkat, presa vìndută, teroriștii media, nu suflați o vorbă. Stai acasă, Mălăele. În Lic să rămîi marele actor care ești, te-ai integrat în corul broaștelor, te-ai alăturat propagandiștilor unei găselnițe care este doar avanpremiera supunerii totale a viitoarelor generații. Stați acasă. Sperăm că sînteți mîndri de voi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger