AcasăMONDENNu mai e nicio sansa ca Iulia si Mihai Albu sa se...

Nu mai e nicio sansa ca Iulia si Mihai Albu sa se impace!

Daca toti credeau ca Iulia si Mihai Albu si-au rezolvat problemele si ca s-au impacat, dupa ce au divortat anul trecut, se pare ca nu e deloc asa.

S-au despartit la inceputul  anului trecut, dar au ramas sa locuiasca in aceeasi cladire. In plus, au existat zvonuri ca cei doi s-au si impacat. Insa, se pare ca Iulia Albu si fostul sot, Mihai Albu, raman pe pozitie: nu se mai impaca. Acest lucru a fost confirmat si de fashion-editor.

“Mihai este omul alaturi de care am petrecut mai bine de 9 ani din viata si este tatal micutei mele, Mikaela, motiv pentru care el va face mereu parte din viata noastra. Noi am divortat in urma cu aproape un an, motiv pentru care consider ca fiecare are dreptul, in acest moment, sa-si refaca viata.

Este un om pe care l-am iubit foarte mult si pe care-l respect enorm, de aceea am ales ca ratiunile ce stau la baza separarii noastre, atat legale, cat si in fapt, sa ramana doar intre noi. Nu am vorbit nici dupa divort si nu o voi face nici acum, viata mea nu este un circ mediatic. Intotdeauna intr-o relatie sunt doi oameni, iar atunci cand la mijloc exista copii, esecul unuia este de fapt esecul amandurora”, a Iulia Albu pentru wowbiz.ro.

author avatar
Andra Nesu