AcasăMONDENNicoleta Matea, casnica de la Masterchef, la Miss Italia! “Frumoasa femeie!”

Nicoleta Matea, casnica de la Masterchef, la Miss Italia! “Frumoasa femeie!”

Nicoleta Matea a devenit cunoscuta de marele public in urma participarii la concursul culinar “Masterchef” unde s-a remarcat mai degraba prin felul in care arata decat cu preparatele delicioase pe care le facea.

Bruneta a renuntat pentru moment la pasiunea de a gati si s-a intors la prima ei dragoste – modellingul, acolo unde pare ca se pricepe cel mai bine. Nu de alta, dar calitatile sale fizice o recomanda pentru meseria de manechin.

Noua casnica de la Masterchef a plecat peste hotare, dar nu oriunde ci chiar la Miss Italia. Nicoleta Matea a postat pe un cont de socializare cateva fotografii in care apare in compania unor fete cel putin la fel de sexy ca ea, la un concurs de frumusete. Cea despre care s-a scris in presa ca a avut o relatie amoroasa si cu Adrian Cristea le-a marturisit ca fanilor ca are un nou job in Italia, dar nu a vrut sa spuna despre ce este vorba.

Admiratorii – deloc putini la numar – au fost incantati sa o revada pe noua casnica de la Masterchef si i-au trimis cateva zeci de mesaje. “Frumoasa femeie!”, “Chiar sunteti superbe”, “Mult success in cariera, draga mea!”, i-au scris prietenii virtuali in dreptul imaginilor postate pe Facebook.

FOTO: Facebook.

author avatar
Anca Murgoci