Exista trei femei importante in viata frumoasei Nicoleta Luciu- mama, sora, Iuliana, si soacra ei- pe care vedeta le rasfata ori de cate ori are ocazia. De exemplu, zilele trecute, bruneta s-a gandit sa le invite la un pranz deosebit, intr-un restaurant select din centrul Bucurestiului.
Intrucat este o clienta fidela a localului cu pricina, Nicoleta a stiut ce sa comande: ca antreu, le-a propus “fetelor”, Caponata, un mix de legume la tigaie cu rosii cherry, vinete siciliene, seminte de pin si stafide, urmat de salata de caracatita, calamari pane si creveti la tigaie, stropiti cu vin rosu. Intrebata de ce s-a oprit tocmai la fructe de mare pentru pranzul in compania celor mai importante femei din viata ei, Nicoleta a explicat pe nerasuflate. “Cred ca acest gen de alimente ar trebui consumat cat mai des. Pe langa faptul ca sunt delicioase, sunt o sursa foarte buna de minerale, vitamine si proteine, au un nivel scazut de colesterol si pot fi consumate la orice varsta, fara sa ne facem probleme in privinta siluetei”, a explicat, pentru replicavedetelor.ro, Nicoleta Luciu.