AcasăMONDENNicoleta Luciu, incantatoare la nunta Biancai! “Am emotii!”

Nicoleta Luciu, incantatoare la nunta Biancai! “Am emotii!”

Nicoleta Luciu, cea care trebuia sa le fie nasa bunilor sai prieteni – Bianca si Victor – a fost o aparitie stralucitoare la ceremonia religioasa a celor doi miri care a avut loc la Biserica Doamna Oltea din Capitala.

Sotia lui Zsolt Csergo a fost foarte emotionata duminica, 29 septembrie, la cea mai asteptata nunta a anului din lumea mondena. Nicoleta Luciu a avut grija ca aparitia ei in lacasul de cult unde Bianca si Victor si-au jurat iubire vesnica sa fie una remarcabila. Pentru marele eveniment, vedeta a ales sa poarte o tinuta visinie, lunga pana in pamant, vaporoasa, cu o centura neagra care ii punea in evidenta atat talia de viespe, cat si bustul generos.

Fotografia in care Nicoleta Luciu apare imbracata intr-o tinuta ravisanta a fost postata pe contul sau de socializare, acolo unde a lasat si un scurt mesaj – “Sunt pregatita pentru cea mai frumoasa nunta. Am emotii!”.

Cu cateva zile inainte de marele eveniment, mirii au aflat ca Nicotela si Zsolt nu le vor mai fi nasi. Luati cu pregatirile, ei au scapat din vedere un detaliu foarte important. Dupa legile ortodoxe, un cuplu catolic nu are cum sa cunune un cuplu ortodox.

Citeste si:

Bianca si Victor au ajuns la biserica!

author avatar
Anca Murgoci