AcasăMONDENNicoleta Luciu, anunț neașteptat despre revenirea în televiziune. În ce proiect se...

Nicoleta Luciu, anunț neașteptat despre revenirea în televiziune. În ce proiect se implică bruneta

Nicoleta LuciuNicoleta Luciu, anunț neașteptat despre revenirea în televiziune. În ce proiect se implică bruneta

Dacă în anii trecuți spunea că nu își mai dorea să apară pe micul ecran, Nicoleta Luciu s-a răzgândit acum, vedeta recunoaște că îi e dor de televiziune.

Bruneta spune că duce dorul luminii reflectoarelor, dar încă așteaptă o ofertă potrivită în televiziune. I s-au mai propus până acum reality show-uri, dar le-a refuzat.

Nicoleta Luciu vrea să revină pe sticlă

Motivul care a determinat-o să nu accepte să ia parte la reality show-uri a fost timpul prea mare în care trebuia să stea departe de copiii săi.

„Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, a spus vedeta.

„Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a spus Nicoleta Luciu. Ea locuiește la Miercurea Ciuc alături de soț și de copii, spune că pentru ei a renunțat la traiul în București.

Nu s-ar mai muta înapoi în Capitală

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie frumoasă aici cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare, poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic, iar la câteva minute sunt pârtii de schi, unde învață copiii. 

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină. Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii.

Clasele primare, pe lângă orele de sport, o dată pe săptămână merg la patinaj, iar cele de a treia și a patra, la înot. Merg pe zi câteva clase, prin rotație”, a mai declarat ea pentru impact.ro.

author avatar
Andreea Vlad
569 afisari

2 COMENTARII

  1. Are dreptate. Într-un oraș obișnuit , copiii pot crește liber, pot veni / pleca la / de la școală neînsoțiți de adulți, sunt mai puține pericole, ei își pot cunoaște mai bine orașul singuri. La București nu e posibil așa ceva. Și Miercurea Ciuc este un oraș frumos. Nicoleta Luciu merită să revină în televiziune și film, este o vedetă de valoare.

  2. Femeia minte sau se autodenunță că încalcă legea circulației! Intre Miercurea Ciuc și Brașov sunt 102 km prin Sf.Gheorghe sau 122 prin Covasna și este imposibil sa faci o ora! Se dă interesantă da-i doar proastă

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger