AcasăMONDENNicolas Cage s-a căsătorit a cincea oară! Mireasa e cu 31 de...

Nicolas Cage s-a căsătorit a cincea oară! Mireasa e cu 31 de ani mai tânără decât el (FOTO)

Nicolas CageNicolas Cage s-a căsătorit a cincea oară! Mireasa e cu 31 de ani mai tânără decât el (FOTO)

Nicolas Cage a ajuns la al cincilea mariaj. Noua lui aleasă este Riko Shibata, o japoneză de doar 26 de ani.

Starul american n-a ținut cont de diferența mare de vârstă și a luat-o de nevastă după un an de relație. Cei doi s-au căsătorit pe 16 februarie în Las Vegas, potrivit revistei People. Mireasa a purtat un kimono japonez realizat manual, în timp ce mirele ei a îmbrăcat un smoching Tom Ford.

foto instagramcom15minutospe

„Este adevărat şi suntem foarte fericiţi”, a transmis actorul în vârstă de 57 de ani. Potrivit unui reprezentant al lui, cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, în Japonia.

I-a arătat deja unde vrea să-l înmormânteze

Dacă mulţi dintre admiratorii săi îi laudă jumătatea, alţii cred că ar fi putut face o alegere mai bună. „Parcă ar fi tată şi fiică”, „În mod evident îi plac jucăriile de pluş”, au fost câteva dintre comentarii. Anul trecut, prin aceeași perioadă, Cage a dus-o pe Riko la mormântul de tip piramidă pe care l-a achiziţionat în 2010 şi în care vrea să fie îngropat.

În 2019, Nicolas Cage s-a căsătorit cu make-up artistul Erika Koike, în vârstă de 37 de ani, la Las Vegas. Cei doi au divorţat însă patru zile mai târziu. Înainte de ea, Nicolas a mai bifat încă trei mariaje, cu Patricia Arquette din 1995 până în 2001, cu Lisa Marie Presley, din 2002 până în 2004, şi cu Alice Kim, din 2014 până în 2016.

author avatar
Andreea Vlad
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger