AcasăMONDENNetflix a dat răspunsul final: serialul "The Crown" e fictiv sau inspirat...

Netflix a dat răspunsul final: serialul „The Crown” e fictiv sau inspirat din viaţa reală?

netflixNetflix, accesat doar din propria locuinţă. Abonamentul nu va mai putea fi împărțit / Ce pățesc cei care partajează parola

Netflix a clarificat o situaţie controversată: serialul „The Crown” este o dramatizare fictivă, adăugând o frază clarificatoare în acest sens în trailerul de pe YouTube al sezonului 5 din această producţie TV, care va avea premiera pe 9 noiembrie.

Platforma precizează următoarele aspecte: „Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă prezintă povestea reginei Elisabeta a II-a şi evenimentele politice şi personale care i-au modelat domnia”.

E doar inspirat din fapte reale

Un purtător de cuvânt al companiei Netflix a declarat pentru Variety: „Serialul ‘The Crown’ a fost întotdeauna prezentat drept o dramă bazată pe evenimente reale.

Sezonul 5 este o dramatizare fictivă, care îşi imaginează ceea ce s-ar fi putut întâmpla în spatele uşilor închise în timpul unui deceniu important pentru Familia Regală – un deceniu care a fost deja examinat şi bine documentat de jurnalişti, biografi şi istorici”.

Adăugarea acelei fraze clarificatoare a fost făcută după discuţiile intense purtate în Regatul Unit despre posibilitatea ca telespectatorii să perceapă evenimentele din „The Crown” ca pe o reconstituire a unor evenimente reale.

author avatar
Andrei Ștefan
488 afisari

1 COMENTARIU

  1. The Crown 5 este un ca cat de fictiune care nu ar trebui sa vada lumina zilei, din respect pentru familia regala a Angliei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger