AcasăMONDENNepotul lui Elvis Presley s-a sinucis, la numai 27 de ani. Motivul...

Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis, la numai 27 de ani. Motivul halucinant care l-a împins să-și curme viața

Elvis Presley

Singurul nepot al regretatului Elvis Presley a murit duminică, la numai 27 de ani, a confirmat managerul mamei sale Lisa Marie Presley. Benjamin Keough s-ar fi sinucis, potrivit jurnaliștilor de la TMZ.

Cu toate acestea, managerul Roger Widynowski nu a oferit alte detalii despre moartea sa. El a spus că Lisa Marie, în vârstă de 52 de ani, este devastată și are inima frântă. „L-a adorat pe acel băiat. El a fost dragostea vieții ei”, a spus Widynowski, adăugând că „încerca să rămână puternică” pentru cele trei fiice ale sale, potrivit BBC.

Din primele investigații, tânărul s-ar fi sinucis prin împușcare, scrie TMZ.com. Poliţia investighează circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Benjamin Keough semăna izbitor cu Elvis Presley

Benjamin Keough a fost cel mai tânăr dintre cei doi copii pe care Lisa Marie Presley i-a avut cu primul ei soț, muzicianul Danny Keough, înainte de divorțul lor în 1994. Cealaltă este actrița Riley Keough, în vârstă de 31 de ani. În 2009. Ben a semnat un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu o casă de discuri și a apărut în câteva filme.

Lisa Marie Presley a descris anterior asemănarea lui Keough cu celebrul său tată drept „pur și simplu uimitoare”. Legenda Rock ‘n’ roll-ului Elvis Presley a murit în 1977, la vârsta de 42 de ani. Cauza oficială a morții lui Elvis Presley a fost atacul de cord, dar acesta s-a produs pe fondul unei supradoze de medicamente.

Lisa Marie are, de asemenea, fiice gemene în vârstă de 11 ani cu cel de-al patrulea soț, muzicianul și producătorul Michael Lockwood, cu care s-a căsătorit în 2006, după scurte căsătorii cu starul pop Michael Jackson și cu actorul Nicolas Cage. Relația ei strânsă cu fiul ei, pe care îl chema și Storm, a inspirat piesa care dă titlul celui de-al treilea album al său, Storm & Grace, lansat în 2012.

author avatar
Andreea Vlad
728 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger