AcasăMONDENNarcisa a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9! ”Nu mă așteptam să...”...

Narcisa a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9! ”Nu mă așteptam să…” – VIDEO

S-a încheiat și sezonul 9 al show-ului culinar difuzat de Antena1. Și, ca în orice competiție, după ce s-a disputat finala a fost anunțat și numele marelui câștigător.

Astfel că fanii emisiunii au aflat în cadrul ediției difuzate miercuri seară, pe 16 iunie, că Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 ”Chefi la cuțite” și marele premiu de 30.000 de euro. Tânăra în vârstă de 24 de ani, care a făcut parte din echipa mov, a lui chef Cătălin Scărlătescu, a devenit prima femeie care primește trofeul acestei emisiuni.

”Nu mă așteptam să câștig sezonul 9 Chefi la cuțite”, a declarat tânăra în fața camerelor TV.

”E cea mai mare bucurie și cea mai mare mândrie a mea”, a mai mărturisit Narcisa, cu lacrimi în ochi.

Cei trei finaliști

În marea finală, pe lângă Narcisa Birjaru, au luptat pentru trofeu alți doi concurenți: Cătălin Amarandei – din echipa albastră, condusă de către chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei – tânără în vârstă de 22 de ani din echipa lui chef Sorin Bontea. Cei trei finaliști au avut aproape ajutoare, alese din rândul colegilor care au participat la concurs, dar au părăsit competiția în diferite etape.

Până să câștige marele premiu, Narcisa devenise cunoscută în rândul fanilor emisiunii cu ”prăjitura lui mamaie”, preparată în cadrul popularului show-ului de televiziune.

388 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger