AcasăMONDENNaomy, cel mai cunoscut transgender din România, a murit la 47 de...

Naomy, cel mai cunoscut transgender din România, a murit la 47 de ani. Se afla în comă, într-un spital din Germania

Naomy, cel mai cunoscut transgender din România, a murit la 47 de ani

Naomy, cel mai cunoscut transgender din România, a murit la 47 de ani. A suferit un AVC, a intrat în comă şi a fost internată într-un spital din Dortmund, Germania.

Vestea tristă a fost dată de Antonella Lerca Duda, prietena lui Naomy.

Naomy a murit la 47 de ani

Cântăreața transgender care a participat la Selecția Națională a României la Eurovision a stat în comă timp de câteva zile. Naomy a fost îndrăgită de fani și a reușit să fie un reper în comunitatea LGBT, din care făcea parte.

Timp de câteva zile, Naomy a fost în comă, în urma unui AVC suferit. Prietena Antonella a mărturisit că mereu își va aduce aminte de ea.

„Cu inima grea, vă anunț că NAOMY a trecut în liniște in cursul serii de azi 19 Aprilie 2024.

Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o in România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi.

Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnește-te in glorie Regino”, a postat Antonella, prietena sa, pe Facebook.

Cine a fost Naomy

Naomy a fost în atenția publicului mulți ani, începând cu 2008, când participă la Mamaia Music Festival cu melodia „Salcia”, până în 2015. Apoi decide să se retragă din showbiz și a trăit departe de ochii lumii, în Suedia și Germania.

Naomy a fost abandonată de părinți la doar trei zile după ce a venit pe lume și a crescut într-un orfelinat din Luduș, unde a sta până la vârsta de 15 ani.

A avut o pasiune pentru muzică de la o vârstă fragedă. A studiat la Școala Populară de Artă, la secțiunea canto, din Târgu Mureș. În 1992 s-a mutat în București, unde a continuat cu muzica.

author avatar
Andrei Ștefan