AcasăMONDENMutare BOMBA la Antena 1! Capatos, la “iComedy” in locul lui Bendeac!

Mutare BOMBA la Antena 1! Capatos, la “iComedy” in locul lui Bendeac!

Din momentul in care Mihai Bendeac si-a exprimat public nemultumirea fata de deciziile luate de sefii lui – scandal care a dus la ruperea contractului dintre actor si Antena 1, toata lumea s-a intrebat ce se va intampla cu show-ul de vineri seara.

Desi majoritatea fanilor se astepta ca emisiunea a carei imagine, mai mult decat prezentator, era Mihai Bendeac sa fie suspendata odata cu incetarea contractului dintre actor si trustul Intact, se pare ca sefii Antenei 1 au luat o alta decizie.

Echipa de la “iComedy” va fi completata de o alta vedeta a postului TV, colaborare care a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca este vorba de un personaj celebru. Potrivit spynews, la pupitrul show-ului, alaturi de Mikey Hash, r putea prezenta “pacatosul” Dan Capatos.

Astfel, cu Dan Capatos in rolul de gazda a emisiunii, show-ul are toate sansele sa “renasca”, mai ales ca este vorba de un realizator TV consacrat pentru umorul sau apreciat de sute de mii de telespectatori si care reuseste sa faca audiente record cu emisiunea „Un show pacatos”.

author avatar
Alina Costache