AcasăMONDENMotivul TRIST care a determinat-o pe Madalina Ghenea sa vina de URGENTA...

Motivul TRIST care a determinat-o pe Madalina Ghenea sa vina de URGENTA in Romania!

Frumoasa Madalina Ghenea a ajuns, joi, in Bucuresti, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie, insa motivul real care a facut-o pe actrita sa urce in avion este unul foarte trist.

Madalina, una dintre cele mai cunoscute fotomodele din Romania, s-a urcat in primul avion de la Milano spre Bucuresti, ingrijorata de starea de sanatate foarte grava a bunicii sale!

Desi nu si-a mai vazut bunicii de mai bine de zece ani, de cand a plecat din Romania, Madalina a venit de urgenta in tara, luand primul avion, cand a auzit vestea ingrozitoare! Bunica ei, Mareta, este grav bolnava, aflandu-se de cateva zile in grija medicilor de la spitalul din Slatina, sectia neurologie, noteaza wowbiz!

“Luni, nevasta-mea a cazut la poarta si a paralizat pe jumatate. Sunt foarte suparat si trist. Cica a facut preinfarct. Abia reuseste sa lege doua vorbe, nu intelegi nimic din ce spune”, a declarat, la telefon, bunicul Madalinei, Eugen Ghenea, potrivit sursei citate.

Totodata, mamam actritei a confirmat pentru ziarul libertatea vestea sosirii in tara a Madalinei Ghenea. “Da, a ajuns la Slatina, va petrece Pastele cu noi”, a afirmat Constanta Ghenea.

Citeste si:

author avatar
Alina Costache