AcasăMONDENMotivul-ŞOC pentru care Nicoleta Luciu nu s-a mai făcut călugăriţă: "Daniela Crudu...

Motivul-ŞOC pentru care Nicoleta Luciu nu s-a mai făcut călugăriţă: „Daniela Crudu să-ți spună cât de greu e să stai o viață în genunchi”

Motivul-ŞOC pentru care Nicoleta Luciu nu s-a mai făcut călugăriţă: "Daniela Crudu să-ți spună cât de greu e să stai o viață în genunchi"

Nicoleta Luciu a participat, duminică seară, la emisiunea iUmor, de la Antena 1, în calitate de jurat-surpriză. La acest show, ea a avut parte de momente neașteptate, printre care și un roast realizat de Doinița Oancea, buna ei prietenă.

Cele două actrițe se cunosc de 15 ani, au și jucat împreună într-o telenovelă de la Acasă TV.

Roast pentru Luciu, jignire pentru Crudu

Doinița Oancea nu a ezitat și a avut câteva replici dure la adresa Nicoletei Luciu. Cu „mantă”, a fost atinsă şi Daniela Crudu.

„Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță. Era visul ei. Ar fi fost foarte greu să facă asta. Daniela Crudu poate să îți spună cât de greu e să stai o viață întreagă în genunchi”, a mai spus actrița.

Și a continuat: „După miss, a fost asistentă medicală. Vă imaginați cum arăta halatul ăla alb pe ea? Au trebuit să o concedieze că nu mai prindea anestezia la oamenii care trebuiau operați”, a mai glumit Doinița Oancea.

Nicoleta Luciu nu s-a supărat pe Doinița Oancea după glumele și dezvăluirile de la „iUmor”, cele două s-au bucurat însă de revedere.

author avatar
Andrei Ștefan