AcasăMONDENPuya, război total cu „Lays”. De ce nu mai apare în reclame...

Puya, război total cu „Lays”. De ce nu mai apare în reclame la tv. Are legătură cu „familia tradițională” (VIDEO)

Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclame la televizor! O postare despre „familia tradițională” i-a afectat contractele 

Puya era o apariție constantă pe micul ecran, nu neapărat în videoclipurile muzicale, cât în reclamele tv. Solistul a putut fi văzut în spoturile publicitare la chipsuri, dar de ceva vreme nu a mai apărut. Motivele le-a explicat chiar el, recent, în cadrul unui postcast.

Cântăreţul de hip-hop a făcut o postare pe pagina lui de Facebook, care avea legătură cu „familia tradiţională”, după cum a povestit el în podcastul „Aproximativ Discuţii”, cu Gojira.

„Eu mi-am spus, sincer, părerea mea. Exact aşa am gândit-o! În primul rând, eu aşa gândesc. Nu a fost un mesaj „anti” ceva. A fost un mesaj, din punctul meu de vedere, cât se poate de normal. Sincer să fiu, dacă aş fi ştiut repercusiunile mesajului, nu ştiu dacă-l mai puneam. Eu am fost total surprins de şocul de după.”, mărturisește el.

Proiectul a căzut din cauza unei postări despre „familia tradițională”

Colaborarea dintre celebra marcă de chipsuri şi Puya s-a întins pe parcursul mai multor ani, iar ruptura s-a produs „brusc”, după cum spune acesta. Tot el a precizat că la momentul separării existau reclame filmate în avans, care însă nu au mai fost difuzate niciodată.

„Să îţi spun cum am gândit eu postarea respectivă. Am zis aşa: noi scoatem album nou, hai să îl promovăm spunând despre ce va fi – despre familie, despre patrie ca să ştie lumea despre o să fie, cam care este crezul nostru. Apoi, după ce am postat, au început să sune telefoanele. Nu ştiam ce am zis greşit. Eu scrisesem că eu cred că familia trebuie să fie formată dintr-un un bărbat şi o femeie, lucru care mie mi se părea un mesaj normal. Nu mi se părea un mesaj anti-gay.”, a spus Puya.

Puya: „M-am trezit că s-a întrerupt contractul”

„Repercusiunile au fost grave. M-au sunat şi de la Lays. Noi aveam patru reclame filmate, făcute la Castel Film. Mi-au zis că nu mai putem difuza nimic. Eu am încercat să-i fac să înţeleagă că n-am încălcat prevederile contractului şi am susţinut o idee cât se poate de morală şi de normală pentru mine, că o familie trebuie să fie formată dintr-un bărbat şi o femeie. Asta e, dacă sunt prost, sunt prost, dar aşa am gândit eu.

M-am trezit că s-a întrerupt contractul. Au vrut să-l rezilieze, dar eu nu puteam să îl reziliez pentru că nu încălcasem contractul. Am avut o discuţie de câteva zile în care încercau să îmi zică că eu am greşit ceva din contract, dar eu încercam să le explic că n-am făcut nimic rău.”, povestește artistul.

„În continuare cred că n-am făcut nimic rău. Mi-au sugerat să scot postarea. Eu n-am făcut niciodată, în toată cariera mea, un statement şi apoi să zic că nu am zis chestia aia şi să îmi cer scuze. Nu înţelegeam pentru ce să îmi cer scuze”, a punctat el.

Manifest La Familia

Pe scurt, totul a pornit de la o postare pe Facebook pe care Puya a făcut-o în perioada Referendumului pentru Familie, care îşi propunea modificarea Constituţiei în sensul în care să se precizeze clar că familia trebuie să fie formată dintre un bărbat şi o femeie.

Acum 4 ani, Sişu şi Puya, membrii trupei hip-hop La Familia, au lansat un manifest în care promovau familia tradiţională, credinţa în Dumnezeu şi naţionalismul. De altfel, Tudor Sişu a fost unul dintre iniţiatorii şi susţinătorii proiectului de revizuire a Constituţiei, iniţiat de Coaliţia pentru Familie, prin care s-a dorit împiedicarea căsătoriei persoanelor homosexuale. Sub titlul „Manifest La Familia“, Sişu şi Puya și-au îndemnat fanii să li se alăture şi să promoveze mesajul lor, precizând că nu este o provocare, ci un apel către cei care cred şi simt la fel.

author avatar
Andreea Vlad
1.073 afisari

14 COMENTARII

  1. A tras el pe nas prostii cand era mic, dar se pare ca nu i-a afectat creierul. Familia non-traditionala Ben-Gay le- urez celor care-o sustin, si le mai urez un pederast musculos – parte acitva – cu o mataranga de 35 de cm, sa le-o bage in posterior si sa-i ciocaneasca puternic, pana le scutura ideile cretine din cap.

  2. Tot ce se intampla in ziua de azi cand ramai uluit ca o fapta buna pe care o faci cuiva devine motiv de ura din partea acelui caruia i o faci Totul este pe dos ,totul este ca n filmele horror unde raul este pus pe piedestal iar binele este hulit ,scuipat ,bagat la puscarie Promotorul este acest IOHANUS aceasta creatura josnica ,care a intors mintile tinerilor cultivand rautatea ,ura ,demagogia ,incompetenta si minciuna .In alta ordine de idei ,observati obedienta fata de straini cand la SUMITULNATO venea inspre seful NATO cu o fata ranjita si obedienta Noroc ca omul fiind normal la cap nici nu l a bagat in seama Aceeasi atitudine o are si fata de Macron care este un pusti mult mai cu capul pe umeri decat el o japita batrana cu mintea ramasa de la14 aniDe mamaia Merkal ce sa mai zici In gandul ei se mira cand vede o asa namila cu o asa gandire infantila

  3. Români: uniți-vă în jurul Meritocrației formă superioară de democrație.
    Altă soluție nu există!

  4. Traim ca in Belarus cenzurati la sange si condusi de un dictator Acum il cenzureaza pe avocatul poporului II taie microfonul cand vorbeste Ce mai aveti de zis dragiRomani?Este s au nu mai rau ca in Belarus Eu cred ca da

  5. Normalul a devenit anormal și românii se uita gura casca în cur la TV. Au ajuns băiețașii de cartier sa dea exemplu de normalitate. Bravo lor, rușine noua ca nu avem curaj și atitudine.

  6. Cinste lor dar, daca tot vorbesc de limbă, ar face bine daca ar si citi putin. In ditamai manifestul – ca importanță, desigur – ei zic ” aceIaşi părere. Cît despre producatorii de cartofi prajiti, niste nenorociti.

  7. Si-a adus Soros forte proaspete la ziar.Singura problema e ca unealta e cam defecta la exprimare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger