AcasăMONDENMotivul pentru care Andreea Marin si iubitul ei s-au despartit!

Motivul pentru care Andreea Marin si iubitul ei s-au despartit!

Relatia Andreei Marin cu iubitul turc a fost mai scurta ca o ploaie de vara. Cand lucrurile pareau sa fie din ce in ce mai serioase, ceva nu a mai mers in relatia lor. Amandoi si-au anuntat despartirea pe conturile personale de Facebook, dar niciunul nu a vorbit despre adevaratul motiv pentru care si-au spus adio.

Daca Andreea Marin scria pe reteaua de socializare ca presiunea mediatica excesiva le-a facut rau celor din familiile lor, se pare ca altul ar fi motivul real al despartirii. Surse din anturajul „zanei” au declarat pentru Ring ca Stefan Banica ar fi responsabil de incetarea povestii de dragoste. Cantaretul s-ar fi aratat deranjat ca fosta sotie s-a afisat deja la bratul unui alt barbat. Ceea ce nu ar fi exclus dat fiind faptul ca Stefan Banica a pus bete in roate vacantei in Turcia.

Andreea Marin ar fi vut sa mearga peste hotare cu fetita ei, Violeta, dar pentru a trece granita, avea nevoie si de acordul tatalui. „Zana” spunea cu ceva timp in urma ca nu a primit acordul de la el, dar spera ca totul se va rezolva, fiind vorba doar despre o problema de perceptie.

Andreea Marin si fizioterapeutul Tuncay Ozturk s-au cunoscut in urma cu cateva luni, cand ea a apelat la serviciile medicale ale unei clinici pentru a-si rezolva problemele de sanatate.  Cei doi au inceput sa se cunoasca mai bine in urma cu trei luni, dar relatia lor devenise serioasa abia acum o luna. Vedeta credea mult in aceasta relatie, dat fiind faptul ca declara intr-un interviu ca nu se afiseaza la bratul unui barbat, daca nu crede ca va fi ceva serios.

Citeste si:

REACTIA Andreei Marin, dupa ce iubitul turc a anuntat DESPARTIREA!

Andreea Marin din nou SINGURA! “Am RENUNTAT la aceasta relatie”

Andreea Marin se vrea mamica in cel mai scurt timp posibil!

author avatar
Anca Murgoci