AcasăMONDENMonica Odagiu, decizie radicală după accidentul mortal produs în Capitală. Anunțul făcut...

Monica Odagiu, decizie radicală după accidentul mortal produs în Capitală. Anunțul făcut de actriță pe rețelele de socializare

monica odagiuMonica Odagiu, decizie radicală după accidentul mortal produs în Capitală. Anunțul făcut de actriță pe rețelele de socializare

Monica Odagiu a trecut prin momente dificile, din cauza accidentului rutier în care a fost implicată. Actrița se afla la volanul mașinii ei, când un tânăr a căzut sub roțile autoturismului. În ciuda eforturilor făcute de medici, bărbatul n-a supraviețuit.

Actrița a luat o decizie radicală după accidentul în care a fost implicată. Vedeta a recunoscut că a fost la terapie. Anunțul a fost făcut, recent, pe rețelele de socializare.

Actrița a anunțat că se întoarce pe scenă

Monica Odagiu a luat pe toată lumea prin surprindere cu mesajul pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook.

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături de mine atât de mulți oameni minunați, cărora le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am resușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă a ceea ce iubesc, la meseria mea”, a scris Monica Odagiu.

După trei săptămâni de pauză pe plan profesional, Monica Odagiu și-a găsit puterea de a urca pe scenă și a-și bucura fanii.

„Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul ‘O noapte furtunoasă’, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrățișez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân…eu”, a continuat Monica Odagiu.

Cum s-a petrecut accidentul

Monica Odagiu a fost implicată pe 9 aprilie într-un accident de circulație, pe o stradă din Capitală, în urma căruia un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața. După tragicul eveniment, actrița de 26 de ani a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, mărturisind că este marcată de cele întâmplate.

author avatar
Andreea Vlad
554 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger