AcasăMONDENMonica Gabor frange inimile barbatilor! Cum NU VREA sa mai defileze NICIODATA!...

Monica Gabor frange inimile barbatilor! Cum NU VREA sa mai defileze NICIODATA! (FOTO)

Pe punctul de a semna un contract foarte avantajos din punct de vedere material, Monica Gabor a anuntat ca, daca va reveni pe podiumurile de moda din Romania, nu vrea sa mai defileze in lenjerie intima.

Dupa mai bine de doi ani de cand nu a mai defilat pe podiumurile din Romania, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu este la un pas de a reveni intr-o prezentare care-i va aduce un venit considerabil.

Gabor a pus insa niste conditii, intre care principala a fost aceea de a nu mai defila in lenjerie intima, ceea ce va dezamagi foarte multi barbati. Se pare ca de cand este cu milionarul chinez, Monica este mult mai pudica decat inainte.

“Da, imi doresc sa revin pe podiumurile de moda din Romania, doar in cateva prezentari, nu vreau sa fac insa o meserie din asta. In prezent, ma pregatesc pentru altceva. Iubitul meu vrea sa fiu femeie de afaceri”, a spus, Monica, cu cateva zile in urma, pentru Libertatea.

Se pare ca, din cauza geloziei lui Mr. Pink, barbatii nu vor mai avea niciodata ocazia sa o vada pe Gabor in tinute senzuale. Pentru “nostalgici” avem imaginile urmatoare.

Foto: national.ro

author avatar
Alina Costache