AcasăMONDENMonica Gabor arunca bomba: “Irina va veni in America!”

Monica Gabor arunca bomba: “Irina va veni in America!”

Intrebata de tot mai multa lume cand isi va lua fiica peste Ocean, Monica Gabor a tinut sa precizeze ca acest lucru se va materializa in mod cert, dar, probabil, nu atat de curand pe cat si-ar dori.

Cu toate ca au trecut mai bine de doua saptamani de cand este in Romania, Monica Gabor a ocolit, cat a putut, intalnirile cu jurnalistii, insa tot nu a scapat de intrebari, de fiecare data cand a fost zarita la diverse evenimente mondene. Chestionata cu privire la momentul in care o va lua si pe Irina in America, fotomodelul a explicat ca nu vrea sa forteze in niciun fel situatia.

Singurul lucru de care a parut a fi foarte sigura este acela ca fiica ei va dori sa locuiasca impreuna cu mama ei in America, atunci cand va fi majora si va avea dreptul sa hotarasca.

”Cu siguranta va veni ea (in America, n.r.), pentru ca relatia mama-fiica nu o poate distruge nimeni”, a afirmat Monica Gabor, la Acces Direct. Cand a venit, insa, vorba de tatal copilului ei, fosta doamna Columbeanu a evitat cu delicatete subiectul, multumindu-le ziaristilor fara sa le raspunda, dupa care a plecat.

author avatar
Alina Costache
474 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri