AcasăMONDENMonica Gabor: «Mi-e mila de Columbeanu. Daca nu mai are bani, o...

Monica Gabor: «Mi-e mila de Columbeanu. Daca nu mai are bani, o cresc eu pe Irina»

Irinel Columbeanu a obtinut executarea silita a fostei sotii, dupa ce Monica a ramas restanta cu 17 000 de lei, pensia alimentara a Irinei, insa asta nu a speriat-o pe Gabor, ba din contra, abia asteapta sa-i de o mana de ajutor afaceristului.

Miercuri, magistratii au decis executarea silita a Monicai Gabor, pentru o datorie de 17 000 de lei, reprezentand pensia alimentara a Irinei, ceea ce a facut-o pe fosta doamna Columbeanu sa se intrebe daca nu cumva tatal fetitei ei se afla in imposibilitate de a o creste pe micuta.

Monica s-a aratat hotarata sa o creasca ea pe Irina, in cazul in care omul de afaceri are probleme, fara nicio pretentie din partea tatalui.

“In primul rand, aceasta actiune a lui nu face decat sa-mi fie si mai mare mila de el. Daca nu dispune de posibilitati financiare, o sa o cresc eu pe Irina, fara nici un ajutor din partea lui. Concluzia este ca el are nevoie de ajutorul meu. Trebuia sa spuna de la inceput, nu sa se prefaca. Sunt dispusa sa fac totul pentru fetita mea. Am renuntat la toate procesele pentru Irina, pentru a nu mai fi terorizata, pentru ca stiu cat de rau ii faci unui copil cu aceste actiuni. M-am oferit eu sa-i platesc scoala sau tot ce tine de educatia ei, iar el m-a refuzat. Chiar nu inteleg ce vrea”, a declarat Monica Gabor, potrivit libertatea.ro.

author avatar
Alina Costache