AcasăMONDENMomente de panică, până să ajungă să intervină pompierii! Incendiu lângă casa...

Momente de panică, până să ajungă să intervină pompierii! Incendiu lângă casa Amaliei Bellantoni. Femeia, filmată pe acoperiș – VIDEO

sursa foto: captură video Romania TV

Au fost momente de panică pentru Amalia Bellantoni. Totul, ca urmare a izbucnirii unui incendiu în centrul Capitalei, în apropiere de casa acesteia.

Amalia Bellantoni – care a devenit cunoscută publicului din România ca urmare a participării la un show culinar televizat, dar despre care s-a aflat și că are un restaurant cu specific italian, în Capitală – a sunat de urgență la pompieri, când a observat flăcările.

A fost vorba despre un incendiu lângă casa Amaliei Bellantoni, mai exact la un restaurant din apropierea locuinței sale, anunță joi spynews.ro.

 A pus mâna pe telefon și a sunat la pompieri

sursa foto: spynews.ro

Femeia a sunat de urgență la pompieri, în speranța că aceștia vor ajunge cât mai curând posibil pentru a stinge flăcările. Și pentru a împiedica, astfel, extinderea incendiului și la alte imobile. Potrivit sursei citate, inițial aceștia i-au închis telefonul, dar vedeta a sunat iar și pompierii au venit abia după o oră și ceva.

Mai mult, la un moment dat femeia este filmată ieșită pe acoperiș, având în mână un extinctor. În filmare se vede și că fosta concurentă din emisiunea culinară vorbește la telefon. Cerând intervenția pompierilor.

„Alo, pompierii! Arde casa! Mi-a închis telefonul, nu-i posibil! Nu se poate respira, este un fum de nu se poate repira! Este incendiu la casa mea, lângă casa mea, la restaurantul de lângă. De o oră am sunat și am chemat pompierii, dar nimeni nu face nimic în centrul Bucureștiului!”.

 

author avatar
Andrei Coman