AcasăMONDENOSCAR 2022. ȘOCANT, Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock! / „Nu...

OSCAR 2022. ȘOCANT, Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock! / „Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită!” – VIDEO

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022, care au avut loc duminică noapte, după o glumă despre soția lui, Jada. Momentul a stârnit rumoare atât în sală cât și în mediul online.

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după care a urcat pe scenă şi l-ar fi agresat pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”.

Chris Rock a făcut glume despre soţia lui Will Smith

Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea că este o glumă. El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”.

„Jada Pinkett-Smith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Christ Rock, făcând aluzie la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero.

Aproximativ 40 de minute mai târziu, Smith s-a întors pe scenă pentru a accepta Oscarul pentru cel mai bun actor și și-a cerut scuze colegilor săi nominalizați, dar nu l-a menționat și pe Chris Rock. A acceptat cu lacrimi în ochi premiul pentru rolul lui Richard Williams, în filmul „Regele Richard”.

author avatar
Andreea Vlad
893 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...