AcasăMONDENMoment cu totul neașteptat! Artistă cunoscută, ieșire nervoasă în timpul unui spectacol....

Moment cu totul neașteptat! Artistă cunoscută, ieșire nervoasă în timpul unui spectacol. Sofia Vicoveanca: ”A fost un gest urât din partea mea” – VIDEO

(sursa foto: Sofia Vicoveanca Oficial/Facebook)

După perioada în care, pe fondul situației generate de noul coronavirus, spectacolele și concertele au fost puse ”pe pauză”, reluarea evenimentelor cu public a fost îndelung așteptată de iubitorii muzicii, inclusiv de către cei care se bucură de acordurile muzicii populare.

Un astfel de eveniment a avut loc recent, în județul Neamț. Doar că a fost marcat de un episod cu totul neașteptat, al cărei protagonistă a fost solista de muzică populară Sofia Vicoveanca.

La un moment dat, când atmosfera părea a fi cât se poate de plăcută, antrenantă, chiar,  cunoscuta interpretă, în vârstă de 79 de ani, și-a întrerupt cântecul, pentru a le transmite, pe un ton apăsat, un mesaj mai multor tineri care se prinseseră într-o horă, în zona din fața scenei.

”Măi, nu vreau să jucați în fața publicului! Hai, afară!”, a fost auzită spunând Sofia Vicoveanca, înainte de a-și relua cântarea.

După cum se poate vedea din imaginile surprinse de martori, hora s-a rupt rapid, iar tinerii purtând straie populare s-au retras din fața scenei. Lesne de înțeles, oamenii prezenți la spectacol au fost surprinși de reacția artistei.

Artista reacționează după incident

Care a intrat în direct, joi dimineață, la un post TV de știri și a prezentat scuze pentru ieșirea sa, pe care a catalogat-o drept ”foarte urâtă”.

”Cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… (…) îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care nu știu mi-a ieșit, așa, fără să îmi dau seama, (…) altceva nu pot să vă spun, foarte urât din partea mea, recunosc”, a declarat Sofia Vicoveanca, la Antena3.

Solista a explicat că a rămas în pană cu mașina, până să ajungă la spectacol, dar a lăsat să se înțeleagă că nimic nu ar putea scuza o astfel de reacție. ”A fost o zi grea, (…) dar nu are nicio importanță. (…) Sunt lucruri care nu pot să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte, foarte urâtă. Cer iertare…” a declarat artista.