AcasăMONDENMogulul Rupert Murdoch, mire la 92 de ani. Cine este viitoarea lui...

Mogulul Rupert Murdoch, mire la 92 de ani. Cine este viitoarea lui soție

rupert murdochRupert Murdoch s-a răzgândit: nu mai face nuntă la 92 de ani / De ce a anulat logodna

Magnatul media Rupert Murdoch, preşedintele Fox Corp, a decis să se căsătorească din nou, a cincea oară, deși a împlinit recent uimitoarea vârstă de 92 de ani.

Rupert Murdoch a divorțat în urmă cu mai puțin de un an an, când fotomodelul Jerry Hall (care a fost căsătorită și cu solistul Rolling Stones, Mick Jagger – n.r.) a depus actele de divorţ, după şase ani de căsătorie, scrie Reuters.

Rupert Murdoch se pregătește de a cincea nuntă

Divorțul nu l-a afectat atât de mult pe miliardarul american, care s-a implicat rapid într-o relație cu Ann Lesley Smith (66 de ani). Aceasta a lucrat în poliție și a fost căsătorită cu Chester Smith, un cântăreț de muzică country.

„Am fost foarte emoționat. Mi-era frică să mă îndrăgostesc, dar știam că acesta este ultima oară. Ar fi bine să fie. Sunt fericit“, a declarat miliardarul, care a împlinit 92 de ani pe 11 martie.

Acestea este pe sfert irlandez, așa că a cerut-o de soție pe partenera sa de Saint Patrick’s Day (17 martie), la New York.

Ann Lesley Smith este văduvă de 14 ani, iar fostul ei soț, cântărețul Chester Smith, a fost implicat în media și a condus mai multe posturi de radio și TV.

author avatar
Andreea Vlad
514 afisari

3 COMENTARII

  1. Cine este viitoarea lui soție?
    – o nepoata mai indepartata
    de-a lu Solomon Marcus.
    (se poate demonstra matematic
    pa combinatorica)

  2. Este de neînțeles de ce vor alde d-ăștia, ca ăsta, să se însoare la aproape o sută de ani ? Bașca, probabil stafidita nu vine singură, pare a fi încă activă, ci cu unu care s-o și fută din când în gând !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger