AcasăMONDENMiss Universe 2023 a fost câştigat de cea mai frumoasă femeie din...

Miss Universe 2023 a fost câştigat de cea mai frumoasă femeie din Nicaragua. Cum arată Sheynnis Palacios (VIDEO)

Competiţia Miss Universe 2023 s-a desfăşurat în El Salvador. Aici, au participat în premieră mame şi două candidate transgen.

Marea câştigătoare a concursului a fost desemnată Sheynnis Palacios, reprezentanta statului Nicaragua. Aceasta este prima victorie înregistrată de Nicaragua la concursul Miss Universe.

Cine este cea mai frumoasă femeie din lume?

Sheynnis Palacios, în vârstă de 23 de ani, a primit coroana de la americanca R’Bonney Gabriel, Miss Univers 2022. Ea a declarat că principalele sale calităţi sunt modestia şi recunoştinţa.

Răspunzând la ultima întrebare a juriului, candidata din Nicaragua a subliniat importanţa egalităţii salariale pentru femei, astfel încât acestea să poată „lucra în orice domeniu”. „Nu există limite pentru femei”, a spus ea.

Cine completează podiumul de la Miss Universe 2023?

Reprezentanta Thailandei, Anntonia Porsild, s-a clasat pe locul secund, iar australianca Moraya Wilson a ocupat locul al treilea.

Marina Machete, care a venit din Portugalia, persoană transgen, şi Jane Garret din Nepal, prima candidată cu o siluetă ieşită din tiparele tradiţionale care a participat vreodată la Miss Universe, s-au clasat, de asemenea, pe primele 20 de poziţii.

Următoarea ediţie a Miss Univers va avea loc în Mexic.

author avatar
Andrei Ștefan
1.169 afisari

4 COMENTARII

  1. Dnu ziarici, ce inseamna ; Jane Garret din Nepal ca e prima catindata cu o silueta iesita dintiparele traditionale? Ce e grasa ,obeza, gabarit depasit? Numele de Jane Garret nu e deloc nepalez!

    • Hai bre, nea bossule, matale ai pretenția ca AS, autorul capodoperei ziaristice, să și gândească când, zice el, „scrie” harticole ?! N-are cu ce, i-au evadat neuronii pe care nu i-a avut niciodată!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger