AcasăMONDENMirela Stelea, dezvaluiri din dormitor: “Dupa noaptea nuntii n-am mai fost in...

Mirela Stelea, dezvaluiri din dormitor: “Dupa noaptea nuntii n-am mai fost in stare de nebunii”

Organizarea unei nunti este extrem de solicitanta, iar asta o stiu, mai bine ca oricine, toti cei care au fost in rolul de mire sau de mireasa. Putini sunt insa cei care recunosc ca dupa ziua cea mare, tinerii insuratei nu prea mai sunt in stare de nebunii. Mirela Stelea, in schimb, spune lucrurilor  pe nume.

Mirela Stelea si-a dorit sa-si puna amprenta asupra nuntii ei, asa ca creat singura rochia de mireasa, schimband de trei ori modelul pana cand s-a hotarat. Mai mult, ea a marturisit ca nunta a solicitat-o atat de mult incat a adormit de indata ce a ajuns acasa.

“Mi-am propus sa-mi creez singura rochia de mireasa si mi-am dorit sa fie ceva cu totul special. M-am hotarat greu asupra culorii si am schimbat de trei ori modelul rochiei pentru ca mereu nu-mi placea ceva. Mai erau doua-trei saptamani pana la nunta si rochia mea nu era gata. Am fost extrem de stresata. In cele din urma mi-am creat o rochie de mireasa intr-o nunta de roz, insa mi-am mai cumparat o rochie alba de la Chanel, cu care m-am schimbat in timpul petrecerii”, a declarat Mirela Stelea.

Cat priveste noaptea nuntii, Mirela a precizat ca a fost mult prea obosita dupa petrecere, pentru a se mai gandi si la nebunii.

“Cei care spun ca au o noapte a nuntii fulminanta cred ca mint. Iti spun sincer ca dupa noaptea nuntii n-am mai fost in stare de nebunii. Am ajuns acasa dimineata pe la 6 sau 7 si eram atat de obosita incat abia am fost in stare sa ma demachiez”, a mai povestit Mirela la D-Paparazzi, emisiune care va fi difuzata duminica de la ora 19.45 la Kanal D.

author avatar
Alina Costache