AcasăMONDENMircea Stoian: “Bianca Dragusanu este o bucata de paine MUCEGAITA!”

Mircea Stoian: “Bianca Dragusanu este o bucata de paine MUCEGAITA!”

Bianca Dragusanu trece printr-o perioada destul de grea, fiind atacata din toate partile. Dupa scandalul cu Coco Paun, a urmat cel cu Adrian Cristea si lucrurile par sa nu se opreasca aici. Acum, roscata a primit o lovitura de la cine se astepta mai putin – fostul sau coleg de platou de la “Un show pacatos”.

Mircea N. Stoian a acordat un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre ceea ce este astazi Bianca Dragusanu – fata care facea “cunostinta” cu lumina reflectoarelor in urma cu mai bine de un deceniu la “Din Dragoste”.  Realizatorul emisiunii “Pressing” a fost intrebat de ce o uraste pe roscata, iar acesta a dat un raspuns de milioane.

“Nu o urasc. E mult spuns. Nu poti sa urasti o rama, o bucata de paine mucegaita sau o vrabiuta care tocmai si-a golit continutul stomacului pe costumul tau cel nou. Urasc ceea ce reprezinta Bianca Dragusanu. Impostura, arivismul, superficialitatea, lipsa de cosistenta si minciuna elaborata. Nu am fost niciodata prieten cu Bianca, ci doar cunostiinte. Nu poti imprieteni o stiuca cu un bursuc sau o broasca testoasa cu un iepure de camp, ca in fabule.  Bianca are un caracter special si modul in care reuseste sa duca de nas pe toata lumea denota nu numai o goliciune interioara care suna a butoi gol de varza, ci si o tencitatea de a iesi in fata ceva de speriat”, a spus Mircea N. Stoian intr-un interviu acordat pentru EVZ.ro.

author avatar
Anca Murgoci