AcasăMONDENMircea N. Stoian: “Victor ar fi meritat o alta nevasta!”

Mircea N. Stoian: “Victor ar fi meritat o alta nevasta!”

Mircea N. Stoian, fost coleg de platou cu Bianca la “Un show pacatos”, a fost invitat la emisiunea lui Maruta. Jurnalistul a comentat si el pe marginea celei mai discutate nunti de pe scena mondena romaneasca din 2013.

Chiar daca in ultimul timp, Mircea N. Stoian nu a fost in relatii foarte bune cu roscata, despre casatoria anului a avut numai cuvinte de lauda. A caracterizat evenimentul drept unul foarte frumos, dar de departe cele mai senzuale aparitii de la fastuosa nunta i s-au parut nasele Biancai – Nicoleta, “cea de suflet” si Monica, “cea oficiala”.

Pe de alta parte, Mircea N. Stoian si-a exprimat si un regret – faptul ca prezenatorul rubricii <<Meteo>> nu s-a indragostit de alta femeie. “Victor ar fi meritat o alta nevasta. El este un tip ok, un tip interiorizat si echilibrat. Dar asta e acum!”, a spus ziaristul in emisiunea “La Maruta”. Sotul Andrei i-a atras atentia ca nu este un lucru foarte „ok” sa spuna asta, fix la o zi dupa momentul in care cei doi si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu.

author avatar
Anca Murgoci